Notícies

Quina impressora és millor pel que jo vull?

Color o Blanc i negre? impressora o multifunció? Làser o Injeccio de tinta ? cara o barata? quina marca?

El primer que hauríem de saber abans de comprar una impressora és quines necessitats tenim i quin volum hem de cobrir per cadascuna de les necessitats. Aquí posarem uns exemples que ens poden servir com a punt de referencia:

  1. Si tenim la necessitat d'imprimir a color o BN, escanejar o inclús fotocopiar, però el volum de tot es petit,( menys de 500 impressions/mes) la millor solució serà un equip multifunció Ink.
  2. Si tenim la necessitat d'imprimir a color i BN, escanejar o inclús fotocopiar, però el volum de les impressions en negre es gran ( mes de 1.500 impressions/mes ) i la resta es petit ( menys de 500 accions/mes), la millor solució serà un equip multifunció Ink i una impressora làser. ( la combinació de dues màquines a vegades es la millor solució ).
  3. Si tenim la necessitat d'imprimir a color i BN, escanejar o inclús fotocopiar, i el volum de tot és mitjà o alt i proporcionat ( mes de 1.000 impressions/mes ) , la millor solució serà un equip multifunció Làser.

Dins de cada una de les necessitats després trobarem infinitat d'alternatives per volums, velocitats, costos ... i necessitats concretes com wi-fi, xarxa ...

Altres notícies

En quines màquines va millor el toner o tinta compatible ?

En quines màquines va millor el toner o tinta compatible ?

Color, blanc i negre? HP, Brother, Canon, Kyocera ? quins compatibles funcionen i quins no tant?

Diferencia entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

Diferencia entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

El mercat disposa de tinta original, compatible, remanufacturada i reomplerta. En aquest article les expliquem totes.

Tinta o toner  original o compatible?

Tinta o toner original o compatible?

Aquesta es la pregunta que sempre ens fem en el moment de comprar una tinta o un tòner. En aquest article mirarem de posar una mica de llum sobre el tema.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies