Quina impressora és millor pel que jo vull?

Láser o tinta? cara o barata?

El primer que hauríem de saber abans de comprar una impressora és quines necessitats tenim i quin volum hem de cobrir per cadascuna de les necessitats. Aquí posarem uns exemples que ens poden servir com a punt de referencia:
1. Si tenim la necessitat d' imprimir a color i BN, escanejar o inclús fotocopiar, però el volum de tot es petit,( menys de 200 impressions/mes) la millor solució serà un equip multifunció de tinta domestic.
2. Si tenim la necessitat d' imprimir a color i BN, escanejar o inclús fotocopiar, però el volum de tot es mes gran,( fins a 5.000 impressions/mes) la millor solució serà un equip multifunció de tinta professional.
3. Si tenim la necessitat de imprimir en BN, escanejar o inclús fotocopiar, i el volum de tot és mitjà o alt ( mes de 1.000 impressions/mes ) , la millor solució serà un equip multifunció Làser.
Dins de cada una de les necessitats després trobarem infinitat d'alternatives per volums, velocitats, costos ... i necessitats concretes com wi-fi, xarxa ...

Altres preguntes...

Quan comprar tinta o tòner original i quan compatible?

Quan comprar tinta o tòner original i quan compatible?

Tòner i tinta compatible amb garanties que funciona bé

Diferència entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

Diferència entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

El mercat disposa de tinta original, compatible, remanufacturada i reomplerta. Quina és millor?

Tinta o toner  original o compatible?

Tinta o toner original o compatible?

Aquesta és la pregunta que sempre ens fem en el moment de comprar una tinta o un tòner. En aquest article mirarem de posar una mica de llum sobre el tema.

Quina impressora és més ecològica?

És més ecològica una impressora de tinta o una Làser? Perquè?

Impressores “CISS” o EcoTank

Quins són els avantatges i inconvenients de les impressores EcoTank?

Tinta i tòner gastat, que fer?

Que he de fer amb les tintes o tòner gastats?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies