Notícies

Diferencia entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

El mercat disposa de tinta original, compatible, remanufacturada i reomplerta. En aquest article les expliquem totes.

La tinta original és la que el fabricant de la impressora comercialitza, és un producte de nova fabricació i 100% fiable.

La tinta compatible és un producte comercialitzat per algú diferent al fabricant de la impressora, per tant és un producte de nova fabricació i no pot ser exactament igual a l'original per tal de no vulnerar cap llei de propietat industrial. La seva fiabilitat dependrà del fabricant i/o distribuidor.

La tinta remanufacturada és una tinta original en la que s'ha fet un procés de re-fabricació, o sigui, s'ha aprofitat la carcassa però tot el que hi ha a l'interior és nou. Al ser un producte refabricat no vulnera la llei de propietat industrial ja que no s'ha fabricat, només s'ha manipulat, i la seva fiabilitat depèn de qui i com faci el procés i les garanties ens les donara qui ens vengui el producte.
 
La tinta reomplerta, és una tinta original que un cop acabada s'ha tornat a omplir de tinta, però tots els seus elements són vells, per tant, ofereix poca fiabilitat.

Altres notícies

En quines màquines va millor el toner o tinta compatible ?

En quines màquines va millor el toner o tinta compatible ?

Color, blanc i negre? HP, Brother, Canon, Kyocera ? quins compatibles funcionen i quins no tant?

Quina impressora es millor per el que jo vull?

Quina impressora es millor per el que jo vull?

Color o Blanc i negre? impressora o multifunció? Làser o Injeccio de tinta ? cara o barata? quina marca?

Tinta o toner  original o compatible?

Tinta o toner original o compatible?

Aquesta es la pregunta que sempre ens fem en el moment de comprar una tinta o un tòner. En aquest article mirarem de posar una mica de llum sobre el tema.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies