Diferència entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

El mercat disposa de tinta original, compatible, remanufacturada i reomplerta. Quina és millor?

La tinta original és la que el fabricant de la impressora comercialitza i és un producte de nova fabricació i 100% fiable. La tinta compatible és un producte comercialitzat per algú diferent al fabricant de la impressora, per tant és un producte de nova fabricació i no pot ser exactament igual a l'original per tal de no vulnerar cap llei de propietat industrial. La seva fiabilitat dependrà del fabricant i/o distribuïdor.
La tinta remanufacturada és una tinta original en la que s'ha fet un procés de re-fabricació, és a dir, s'ha aprofitat la carcassa però tot el que hi ha a l'interior és nou. Al ser un producte refabricat no vulnera la llei de propietat industrial ja que no s'ha fabricat, només s'ha manipulat, i la seva fiabilitat depèn de qui i com faci el procés i les garanties ens les donarà qui ens vengui el producte.
La tinta emplenada és una tinta original que un cop acabada s'ha tornat a omplir, però tots els seus elements són vells, per tant, ofereix poca fiabilitat.

Altres preguntes...

Quan comprar tinta o tòner original i quan compatible?

Quan comprar tinta o tòner original i quan compatible?

Tòner i tinta compatible amb garanties que funciona bé

Tinta o toner  original o compatible?

Tinta o toner original o compatible?

Aquesta és la pregunta que sempre ens fem en el moment de comprar una tinta o un tòner. En aquest article mirarem de posar una mica de llum sobre el tema.

Quina impressora és més ecològica?

És més ecològica una impressora de tinta o una Làser? Perquè?

Impressores “CISS” o EcoTank

Quins són els avantatges i inconvenients de les impressores EcoTank?

Tinta i tòner gastat, que fer?

Que he de fer amb les tintes o tòner gastats?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies