Política de venda

POLÍTICA DE VENDES

S'entén per comprador, aquella persona que adquireixi o desitgi adquirir algun dels productes que es trobin exposats en el lloc web. S'entendrà per client, aquella persona que adquireixi o desitgi adquirir algun dels serveis que es trobin exposats en el lloc web.

PAGAMENTS

L'Usuari es compromet a pagar en el moment que realitza la comanda, excepte el pagament contrareembors que es compromet el comprador a pagar a l'empresa de transport que li lliuri la comanda. Al preu inicial que figuri en el lloc web per a cada un dels productes oferts se li sumaran les tarifes corresponents a les despeses d'enviament pertinents mes el i.v.a. vigent en aquell moment. En qualsevol cas, aquestes tarifes seran comunicades prèviament a l'Usuari abans de formalitzar la pròpia compra. La factura de compra de cada comanda s'enviarà al paquet juntament amb els productes que s'hagin adquirit a impressora.cat, o enviada al correu electrònic que el client proporcioni a impressora.cat en realitzar la comanda.

L'Usuari haurà de notificar a impressora.cat qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, mitjançant correu electrònic, en el menor termini de temps possible perquè impressora.cat pugui realitzar les gestions oportunes.


DESCOMPTES

Si hi ha algun descompte aplicable, s'aplicarà abans de realitzar la compra / contractació. Després que el pagament sigui processat no es retornarà l'import del descompte.

IMPOSTOS I FACTURACIÓ

Tots els impostos i càrrecs relacionats amb la compra / contractació s'indicaran abans de realitzar el pagament. Un cop efectuat el pagament, es procedirà a l'enviament de la factura corresponent, en la qual s'inclouran detalladament els impostos i càrrecs que siguin aplicables.


 
Actualitzada: gener 2019
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies