Política de pagament

POLÍTICA DE PAGAMENT ONLINE
 
 Els pagaments realitzats el destinatari sigui Collet i Genís S.L., podran ser realitzats mitjançant un dels següents mitjans:
- Targetes de crèdit i dèbit: Seran acceptats els pagaments amb targeta de crèdit i dèbit. S'utilitzarà la plataforma Redsys a través de TPV virtual bancari amb l'objectiu que aquesta compra sigui segura, fiable i eficaç durant els pagaments.
 - Transferència bancària: El client podrà realitzar el pagament de la seva comanda mitjançant transferència bancària, per a això haurà de realitzar una transferència amb les despeses per compte de l'emissor de la transferència per l'import total de la comanda indicat en la descripció de pagament per transferència. Per verificar qui ha realitzat el pagament, és de summa importància indicar el nom i cognoms en el concepte de la transferència.
 Si es decideix utilitzar el mètode de pagament online, el client accepta expressament per si mateix lliurar les seves dades personals, sent aquests: nom, cognoms, adreça, DNI o NIE, data de naixement, producte, import i data de compra (tant actual com passada), tal com es cita en les nostres condicions legals, article 4: Pagament.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies