Politica d'enviaments

ENVIAMENT DEL PRODUCTE I DESPESES D'ENVIAMENT

Un cop efectuada la compra, l'usuari accedirà automàticament a una pàgina de confirmació i rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la comanda i informació extra. Els productes s'enviaran a l'adreça que l'usuari hagi subministrat en les dades de lliurament. L'usuari atorga el seu consentiment de forma expressa perquè impressora.cat faciliti les seves dades a les empreses corresponents perquè realitzin el lliurament del producte comprat. Així mateix, la forma d'enviament s'especificarà i determinarà en cadascuna de les ofertes realitzades en condicions de compra del producte i estarà subjecte a disponibilitat de cada producte ofert. A cada oferta s'especificarà l'àmbit geogràfic de repartiment del producte, el termini de lliurament que comptarà a partir del dia següent al de la finalització de la campanya i les despeses d'enviament corresponents.
 

TERMINIS, LLOC DE LLIURAMENT I EXTRAVIAMENTS

I. Lliurament del producte impressora.cat es compromet a lliurar el producte en perfecte estat a la direcció que l'Usuari assenyali al formulari de comanda i que en tot cas haurà d'estar compresa dins de Catalunya. Per tal d'optimitzar el lliurament, agraïm a l'Usuari que indiqui una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurada dins l'horari laboral habitual. impressora.cat no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan l'adreça de lliurament introduïda per l'usuari en el formulari de comanda no s'ajusti a la realitat o hagin estat omesos. Impressora.cat informa a l'Usuari que és possible que una mateixa comanda es divideixi en diversos lliuraments.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies