Política de cancel·lacions i devolucions

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

impressora.cat acceptarà cancel·lacions de comandes sempre que la comanda no hagi estat enviada. Per realitzar la cancel·lació has d'enviar un correu a info@impressora.cat indicant en el missatge les teves dades completes i el teu número de comanda i en el camp assumpte el concepte "Cancel·lació". Un cop finalitzada la venda en curs, no s'acceptaran cancel·lacions de comandes per motius operatius. Si igualment vols cancel·lar una comanda un cop finalitzada la venda en curs, has de procedir a realitzar la devolució.


DEVOLUCIÓ

I. Procediment de devolució
Es reconeix al Client el dret a desistir de la comanda en el termini de 14 dies hàbils comptats des de la recepció del mateix, tal com s'indica en el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries. Tots els productes comprats en impressora.cat podran ser retornats i reemborsats, sempre que l'Usuari comuniqui a impressora.cat la seva intenció de retornar el / s producte / s adquirit / s dins d'un termini màxim de 14 dies hàbils comptats des de la data de lliurament i que es compleixin la resta de les condicions establertes en aquest apartat, menys els consumibles per a impressores originals que no tindran canvi. Per realitzar la devolució, el producte ha d'estar en el mateix estat en què es va lliurar, amb el seu embalatge i etiquetatge original i sense estar obert el producte. L'enviament s'ha de fer usant la mateixa caixa o sobre que t'hem enviat, o, si no en algun format similar que garanteixi la devolució en perfecte estat. S'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament dins del paquet, on a més es marquin els productes retornats. I els ports d'enviament i devolució aniran a càrrec de client. Si el motiu de la devolució és imputable a impressora.cat (el producte és defectuós, no és el que tu havies demanat impressora.cat realitzés la recollida dels primers 14 dies.), L'ús d'aquest servei és gratuït. Per procedir amb una devolució, s'han de seguir els següents passos:
1. Si estàs dins el termini correcte, envia un email a infoimpressora.cat amb el nº de comanda i indicant en el concepte "Devolució".
2. En breu, rebràs resposta de impressora.cat el procediment a seguir.
Un cop confirmis la teva devolució, haurà de tornar la comanda a la nostra adreça de lliurament.
impressora.cat no es farà responsable de les despeses ocasionades per aquelles devolucions que es produeixin sense respectar els passos establerts en aquest procediment.
impressora.cat no canviés cap producte que aquest obert, usat o manipulat pel client.
impressora.cat, no canviés cap producte quan aquest sigui "producte per encàrrec per client, lliurament 48h, no admet devolució o consumible original", quan un producte sigui per encàrrec, el posarà en la descripció del mateix producte.
En el cas que el consumible no faci lectura en la impressora no vol dir que el consumible aquest defectuós, el tindrà d'enviar a ports pagats per procedir a verificar si és error del consumible o de la impressora.
Si el client paga per contra-reemborsament o transferència bancària i no s'efectua l'enviament de la comanda per qualsevol circustacia, se li abona demanant un número de compte per fer l'ingrés que correspongui
Si el client denega una comanda i aquest no és recollit, el client haurà de pagar les despeses d'enviament i devolució, que seran descomptats de la seva comanda. En el cas de triar despeses d'enviament contra-reemborsament, el client s'obliga a pagar-nos al nostre compte bancari la quantitat que li enviem, per les despeses ocasionades en no recollir la seva comanda.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies