Notícies

En quines màquines va millor el toner o tinta compatible ?

Color, blanc i negre? HP, Brother, Canon, Kyocera ? quins compatibles funcionen i quins no tant?

En l'actualitat, l'impressora ha passat a ser un equip pràcticament essencial tant a les oficines com a les llars. La varietat de marques i models és bastant amplia, cadascuna amb diferents característiques que es van adaptant a les necessitats d'impressió de qualsevol usuari.

Al temps que la tecnologia avança, els equips d'impressió compten amb més i diferents funcions que permeten cobrir cada necessitat, independentment dels diferents factors als quals s'han d'adaptar en cada dispositiu. Cadascun dels diferents dispositius o equips d'impressió, compten amb un sistema de tòners i substitució dels mateixos que s'adapten a les diferents funcions que ofereixen.

No obstant, hi ha una gran varietat de tòners compatibles al mercat que poden ser una excel·lent opció per a la recàrrega del tòner més econòmica.

Buscar si l'equip té tòners compatibles:
Si s'ha de decidir quin tipus de tòners adquirir cal tenir en compte alguns factors. Primer de tot, cal saber si la marca d'impressora amb la qual treballem accepta tòners compatibles o no, ja que si no acceptar-los, només poden ser substituïts pels de la mateixa marca, el que pot resultar una mica més costós.

Avaluar l'ús que es fa de l'equip: 
En segon lloc s'ha d´avaluar el volum d'impressions que es solen fer normalment. Això és així perquè les necessitats no seran les mateixes si es necessita imprimir unes pàgines per setmana a casa amb colors monocromàtics (blanc i negre), que una impressora d'oficina, que té un volum de treball molt més gran. Per a aquests casos és més que justificable l'ús de tòner compatible per a la impressora, ja que redueix significativament el cost.

Quines impressores funcionen millor amb un tòner compatible?
Sempre que la marca de l'impressora exigeixi un cartutx original per al seu funcionament, l'ús de cartutxos compatibles dependrà en gran part del tipus de treball per al qual s'utilitzi l'impressora.

En general, la majoria de les marques d'impressores tenen un tòner compatible per al seu model en el mercat. Aquest tipus de tòner compta amb una bona durabilitat i garanteixen un excel·lent treball a un cost notablement menor per pàgina.
No obstant això, dir que alguns equips funcionen millor o pitjor amb un tòner compatible pot resultar bastant subjectiu ja que això ha de ser avaluat d'acord al volum de treball, ja que la qualitat dels tòners compatibles és molt bona.

De la mateixa manera, si es parla d'una empresa que requereixi una impressió de molt alta qualitat o una impressió fotogràfica, pot ser que amb un tòner original obtingui un millor acabat.

En quines impressores utilitzar tòner original?

Com ja hem esmentat, la majoria de les marques compten amb un tòner compatible que li és equivalent. En el cas de que l'impressora indiqui que només ha de ser utilitzat el tòner original de la marca, cal seguir les indicacions del producte. En cas contrari, a l'introduir un tòner compatible, l'equip d'impressió podria presentar errors i acabar deteriorant-se.

En aquesta situació, si l'equip d'impressió conserva la seva garantia, no es recomana utilitzar un tòner compatible ja que aquest pot fer que l'equip la perdi.


Com adquirir un tòner compatible?
Al mercat actual hi ha una gran varietat de tòners compatibles. De fet, existeixen tòners compatibles per a marques consagrades que garanteixen un producte de qualitat i realment compatible amb diferents models.

Per això, per adquirir un producte d'aquest tipus, és essencial anar a un botiga autoritzada, ja sigui online o física, com impressora.cat, que compti amb tòners compatibles de marca, que garanteixi que es tracta d'un producte completament nou que no posarà en risc l'equip d'impressió i que a més pugui garantir la qualitat del treball de la mateixa.

Altres notícies

Quina impressora es millor per el que jo vull?

Quina impressora es millor per el que jo vull?

Color o Blanc i negre? impressora o multifunció? Làser o Injeccio de tinta ? cara o barata? quina marca?

Diferencia entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

Diferencia entre tinta compatible, remanufacturada i reomplerta

El mercat disposa de tinta original, compatible, remanufacturada i reomplerta. En aquest article les expliquem totes.

Tinta o toner  original o compatible?

Tinta o toner original o compatible?

Aquesta es la pregunta que sempre ens fem en el moment de comprar una tinta o un tòner. En aquest article mirarem de posar una mica de llum sobre el tema.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies